EUROCACS 2010. Prima zi: drumul.

Mă simt ca un copil căruia părinții i-au cumpărat jucăria mult dorită. Sufletul îmi tînjește de mai bine de 10 ani să anung la o astfel de conferință: European Computer Audit, Control and Security (EuroCACSSM) Conference. Abia anul acesta am reuşit. Sper ca așteptările și speranțele să nu îmi fie înșelate.

Dar să spun cîteva vorbe despre călătorie :D…
Am plecat la ora 5 AM din Iași – P. Neamț – Lacul Roșu – Praid – Sovata- Cluj-Oradea (12.30 PM). 580 de km în 7h30min! Nu am trecut prin Cluj pentru că am mers pe cei 40 Km din măreața autostrada A3! Așa am scutit cam o oră….Oricum, jumătate din distanța parcursă este plină de cratere.

Din Oradea am plecat la 13.30 și am ajuns în Budapesta (via Debrecen) la 16.10. 300KM..M-am învîrtit prin Budapesta vreo 10 minute pînă am ajuns la hotel (Kempinski Hotel Corvinus , pe malul Dunării) pentru că aici, fiind criză se lucrează la greu la străzi….Hotelul…hmmmm …lux…Dar și bani….

La hotel am fost fooaaaaarte generos. Mai mult decît teleghidat de la condus, cînd am fost întrebat dacă doresc să îmi fie preluate bagajele am tras un zîmbet larg și pe gură mi-a ieșit unul din cuvintele pe care le stăpînesc cel mai bine în engleză: „YES”…..După formalităţi, ajuns în cameră cu nenea cu bagajele după mine mi-am dat seama că trebuie să dau bacşis. Lei? Nu cred că primeşte…şi cum mărunţişul îl lăsasem în maşină l-am fericit cu…..5 euro!…Să fie de sufletul tatii….

Organizarea îmi pare, la prima vedere, impecabilă. La 17.30 (ora locală) este deschiderea informală. Mîîne de la 9 încep sesiunile. Ca noutate, prezentările au fost livrate în format electronic, pe un memory stick..de 1 GB.
La ce m-am înscris şi ce am învăţat/aflat…în postările viitoare….

Mulţumesc.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.